#52 Tisdagsrajd

Månen stod i rät vinkel med Venus och helt plötsligt stod det klart för mig att kvällen mycket väl skulle kunna ägnas åt en Tisdagsrajd. Träna i grupp alltså. Hmm…

Det var flera år sen sist men jag tänkte att jag gör väl som vanligt, sladdar in vid HBB 18.30 och hakar på snabb-gruppen.

Väl framme vid HBB 18:27 ser jag inte en kotte jag känner, herre min tid, har alla slutat att cykla? och alla andra börjat? Till slut såg jag Peo och vi pratade en stund och han lotsade iväg mig med rätt grupp. Jag hade fin-plasten att cykla på så jag hakade på de snabba – utan lyse, tänkte ändå inte köra hela kvällen utan bara till strax efter åtta så det var lika bra att få en rejäl dos träning.

I ärlighetens namn vet jag inte riktigt var vi cyklade utan jag hängde bara på, GPS finns här. Tempot var snabbt, ungefär kräk-snabbt. Pulsen låg i zon 3 och zon 4.

Det gick betydligt snabbare än när jag kör själv men jag hängde ändå med bra hela rundan och kände mig pigg och glad ända tills mörkret började göra sig påmint så då vek jag av och smet hemåt denna mycket vackra kväll.

tisdagsrajd

Klart uppfriskande runda och positivt att det gick så bra som det gick, känns som att formen är god i vår. Nästa vecka är det TT-premiär – Stay Tuned!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *