IPhoneappar

Under hösten kommer några roliga appar och vissa av dem kommer bli tränings- och cykelrelaterade (hurra!) andra inte (hurra!).

Vissa kommer jag göra själv, andra i samarbete med andra kreativa människor.

För att inte missa något så följ @NMDCrw på twitter.

Det blir både gratisappar och betalappar och om du gillar arbetet jag lägger ner på bloggen och nu apparna så är du varmt välkommen att stödja det genom att ladda ner apparna. Tänk på att jag snart kommer behöva köpa tonvis med blöjor!

Har du rolig appide eller kanske representerar något företag och vill samarbeta om en app så hör av dej (fredde snabel-aa freddesblogg . se

Features, klagomål, buggar osv är varmt välkomna meddela på adressen ovan.

Vesslan Studio


Vesslan Studio
En jätterolig app som jag varit lite insyltad i (mest bryggt kaffe). Appen innehåller massa seriefigurer som Vesslan har tecknat och man kan använda dem för att Vessla till en bild eller ett foto.

Vikttrend / Weight Goal 1.0.0


Vikttrend / Weight Goal 1.0.0
Vaknade du i morse och var lite fetare än vanligt?? Viktkoll kan vara räddningen! Genom att fylla i din startvikt och din målvikt och sen knapprar du in dina dagliga vägningar, tada! så visar Viktrend hur många dagars hårdkokt bantande du har framför dej!

Pulsträna prO 1.0.0


Pulsträna prO 1.0.0
Träningsglädje för hela familjen! Är du trött på att räkna ut dina pulszoner på miniräknaren? Har du tappat bort din tröskeleffekt? Hur ska du kunna skylla på att du kör ett återhämtningspass om du inte vet vad din återhämtningspuls ska vara? Pulsträna prO löser biffen åt dej! Gör som tusentals andra borde gjort – ladda ned!
Perfekt för dej som svänger dej med termer som: vo2max, tröskeleffekt och anaerob-träning. Köp i AppStore för hisnande 7 spänn!

Pulsträna 1.0.1


Pulsträna 1.0.1
Småspararversionen av Pulsträna pr0 här får du hålla till godo med förprogrammerade zoner men givetvis kan du fylla i din maxpuls och din vilopuls. Det finns även en enkel funktion för att mäta din kondition.Perfekt för dej som vill komma igång och pulsträna! Ladda ned helt jädra gratis i AppStore!

Apprelaterade blogginlägg

[catlist id=71]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *