Full fart i smultronlandet

Vi ska se, frulle på fiket, läste lite NEO, en prima cykeltur till jobbet och där på skrivbordet står en smultronplanta – TILL MIG!! :) TjooooHHHOOOOO – sicken smakstart av en vanlig torsdag!

Jag är inte riktigt byggd för sommarvärmen och jag svettades igenom dagen. En skön cykeltur hem. Klenisen jag skulle käka middag med hade flytt stan så jag planterade om söders stolthet – min balkonglåda!

blomlada

Fröken smultron, Herr Jordgubb och en blomma på A. Dessutom fick vi finbesök i smultronplantan av Dagmar Daggmask. Jag tänkte att det är ett genidrag att ha henne kvar som kan luckra upp jorden och äta sig fet på gamla rötter. Sen tänkte jag att maskätna jordgubbar är inte geniallt. Men inte fan är det daggmaskar som äter jordgubbar? Eller?

Möte upp Joc, Wez och Sle med kompis i Rolis, jag fick en kallsup av rosevin – genom näsan.

Jag har varit lite halvrisig så jag har skitit i att cykelpendla på sistone men började i igen i veckan och mår verkligen 1000 gånger bättre, tror det var det som gjorde mig så deppig. Fast i onsdagshade jag brutal vietnamesikt-super-gräs-allergi jag höll på att åka hem, såhär kan man inte visa sig bland folk men det la sig lite efter någon timme. Ska ta ett kort på mina röda ögon vid tillfälle.

[babbel]

2 thoughts on “Full fart i smultronlandet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *