Livet på landet

Nu till något helt annat. Här är lite bilder från landet!

Här sitter jag på en sten och läser 91:an

Här dricker jag en Kilkenny och läser en bok.

Nu ska jag vara ärlig, det här med att skaffa ett litet barn är otroligt jobbigt. Inte själva trolleritricket, det är den minsta ansträngningen men hur hela världen blir huller om buller. Alla gamla rutiner är bara att lägga ner. Rollerna man har i relationen blir helt omkullkastade och ärligt, det blir upp-och-nervända huset. Och mitt i allt den där ständiga tröttheten, dörrar som smäller och barnskrik som ekar så vill allting gå åt helvete. Sommaren har minst sagt varit slitig på alla håll och kanter inte minst mellan mammuten och papputen (ehh Ettan och jag alltså).

Men ost, kex, bubbel och barnvakt gjorde saken mycket bättre.

Jag tyckte iden var bra med bastun i bakgrunden var bra, men unga herr Daniel protesterade högljutt och ville inte ”se söt ut på kudde”, det kan du göra själv, gubbe!

Det är roligare att stå upp!

Dessvärre har min favoritskor totalt säckat ihop! Men de har hållit svajnigt länge. För två år sen köpte jag ett par likadana i reserv men detta paret stånkade vidare i två år till. Innersulan har steg för steg ramlat ut och det är hål överallt och tillslut lossnade själva sulan baktill. Ja visst, självklart lurar jag på att limma dit den och låta dem åka en säsong till, vi får se!

Här är Blidö skärgårdskyrka. Den är fin. Jag gillar kyrkor. Jag och döden har varit kumpaner i många många år nu. Förr var han inneboende i mitt hjärta men nu för tiden går han som en följeslagare en bit bakom. Som en liten kort svart figur. Ibland går han ikapp och tar mig i handen och viskar ljuva svarta saker i mitt öra. Då får jag säga till honom på skarpen att hålla sig på avstånd. Jag sköter mitt och han sköter sitt, då funkar det.

Här får vi nog pigga upp oss med ett stycke musik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *